Ce este Biomedis?

BIOMEDIS este un dispozitiv medical pentru terapii prin unde electromagnetice de frecventa scazuta. BIOMEDIS ajută la fortificarea sănătății, la creșterea imunității, profilaxia utilă a afecțiunilor. Tehnologia Biomedis este testată și confirmată de ani de experiență în tratarea diferitor afețiuni.

Cum acționează dispozitivul și care este tehnologia Biomedis folosită?

Dispozitivul BIOMEDIS reproduce semnalele informaționale ale organismului nostru. Vibrațiile electromagnetice de intensitate joasă, generate de dispozitiv, produc o reacție rezonantă în organism. Se produce activizarea vibrațiile biologice corespunzătoare celulelor și organelor sănătoase, și neutralizarea vibrațiilor patologice, care provind de la celulele ți țesuturile bolnave din organism, viruși, bacterii, ciuperci. În consecință, organismul reia funcționarea normală a organelor bolnave și homeostaza propriilor sisteme. Utilizând BIOMEDIS, activăm mecanismele de autoreglare din organism, cu care ne-a înzestrat natura. 

Eficiența utilizării terapiei prin biorezonanță se explică pin acțiunea exercitată asupra verigilor de control ale sistemului de adaptare a omului  prin procesele bio-fizice, care ocupă în ierarhia de control a organismului o poziție superioară față de poziția proceselor bio-chimice. Astfel, este influențată cauza bolii, nu numai simptomele acesteia. 

Testele postclinice și practica utilizării de către pacienții cu diverse afecțiuni demonstrează eficiența ridicată și complexitatea acțiunii terapiei prin biorezonanță. Utilizând aparatul de recuperare pot fi prevenite schimbările ireversibile din organism. Gama largă de utilizare a dispozitivului permite aplicarea acestuia în combinație cu orice alte metode de tratament, prevenire și recuperare, contribuind la intensificarea acestora.

Trimite pe:
envelopecartsmartphone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram