Doresc să vă împărtășesc rezultatul pe care l-am obținut. Pentru a doua oară în viață mi s-a întâmplat, frumos spus, un eveniment neplăcut. Nici să vezi, dar nici să arăți altcuiva. Chiar cu puțin timp înainte de asta am cumpărat aparatul ”BIOMEDIS”. Mi-am zis sa încerc. Mi l-am pus așa cum specificau instrucțiunile, m-am prins în cabluri. Am pornit programul 142, urmat de programul 143. Am repetat programul 142 de trei ori, după care programul al doilea (143). L-am repetat de 2 ori. Iar dimineața ia durerea de unde nu-i. M-am bucurat. Am continuat. Iar după 3 zile parcă îmi luase cineva durerea cu mâna. Acum îl voi folosi mai mult pentru mine și familia mea. În general, sunt mulțumit.

Despre Biomedis M


Am cumpărat dispozitivul acum 2 luni. În acest interval am avut următoarele experiențe în utilizarea dispozitivului. 1. Am început cu ceea ce am fost sfătuit la momentul achiziției, cu programul 4000 (antiparazitar). Timp de 5 zile de 3 ori pe zi, câte trei ședințe. În plus, în acest timp a urmat și programul de autointoxicare (programul nr. 1) – 1 dată pe zi (pentru eliminarea toxinelor). Așa cum mi s-a și zis, pe parcursul terapiei am avut simptome de răceală ușoară, tulburări intestinale ușoare. La final, a dispărut ciuperca din urechi, pe care nu am reușit mult timp să o elimin cu nici un fel de medicamente. Este posibil să fi scăpat și de alte tipuri de paraziți, de care nu știam, pentru că analizele nu au indicat acest lucru … 2. La mijlocul lui ianuarie m-a prins o răceală. M-am tratat cu programul 564 (răceală) și 888 (gripă) timp de două zile. În cea de-a treia zi eram complet sănătos. 3. Am constatat un alt aspect interesant. Copii sunt mult mai receptivi decât adulții la biorezonanță. În ziua în care fiul meu (3 ani) a manifestat toate simptomele răcelii (mucozități, temperatură) și de obicei, după asta, zace cel puțin o săptămână, cu diverse medicamente, a fost suficient să-i administrez tratamentul cu ajutorul dispozitivului – două ședințe înainte de somn. Dimineața era complet sănătos … 4. Dimineața, după ce am aplicat de două-trei ori programul 2000 (tratament endogen), mă simt minunat întreaga zi, independent de starea în care m-am trezit. Concluzia: un dispozitiv util, care-și merită banii. Sunt mulțumit de achiziție.

Despre Biomedis Android (indisponibil)


Buna ziua. Am cumpărat dispozitivul pentru mama mea – are 72 de ani. Iată lista problemelor pe care am reușit să le rezolvăm cu ajutorul acestui dispozitiv: Osteoartrita genunchiului – stare normală – durere cruntă (mai ales noaptea, practic nu poate să doarmă.) După trei zile de tratament durerea aproape a dispărut, s-a modificat chiar și natura durerii – a devenit mai blândă și mai suportabilă. De asemenea, după a doua procedură a dispărut durerea de cap care o chinuia de mai mulți ani.


Osteoartrita genunchiului


Buna ziua. Mă grăbesc să vă împărtășesc experiența mea, pentru că mă compleșesc emoțiile. După o săptămână de utilizare a dispozitivului am obținut rezultate uimitoare... Am scăpat de chlamidia (nu mai știu ce n-am făcut ca să scap de ea, dar fără nici un rezultat), folosind programul 856. Mi-am îmbunătățit vederea (programul 197) – am hipermetropie (după ore de lucru la calculator aveam dureri de cap). Acum stau câte jumătate de zi și nu am nimic:) Este un dispozitiv foarte tare.


Am achiziționat dispozitivul BIOMEDIS acum o lună jumătate, am avut mari dubii privind rezultatele promise, însă acum mă bucur că am în casă un astfel de obiect. Eu și soțul ne-am vindecat de gripă fără medicamente și suplimente alimentare, utilizând doar acest dispozitiv, rapid, într-un interval de 4 zile. M-au diagnosticat prin biorezonanță – mi-au găsit paraziți – m-au tratat cu dispozitivul – mi-au repetat controlul iar rezultatele au fost pur și simplu uimitoare, nu numai că au dispărut paraziții, însă și tabloul general al stării de sănătate a organismului și organelor s-a modificat în sens pozitiv, de asemenea s-a îmbunătățit și starea psihică. Când obosesc puternic – pun pe programul de încărcare energetică și pot ”zbura” din nou. Ultimul rezultat: a venit la mine o prietenă, au petrecut noi bine, iar dimineața – în urma petrecerii – eram mahmure, am pus pe programul nr. 559 (anti-mahmureală), și după o oră totul era în ordine! BIOMEDIS are peste 1000 de programe, însă nu toate aceste programe sunt destinate oamenilor bolnavi, și cei sănătoși îi pot găsi un rost. Sunt programe foarte interesante. Dacă aveți întrebări – vă răspund 🙂 Acum am medicul meu de casă;) În casa Dvs. există un astfel de medic?


... Am un prim rezultat: am răcit, ziua am fost la muncă, avusesem guturai, iar seara am încercat dispozitivul pentru prima oară (abia îl cumpărasem) pe programul ”Rinită”. Dimineața nu mai curgea nimic din nas. Într-adevăr, simțul mirosului nu-mi revenise. Nu am putut încerca programul 47, pentru că nu eram acasă și nu luasem aparatul cu mine, din păcate.

Trimite pe:
envelopecartsmartphone
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram