NEOGEN

NEOGEN - este o inovație
în domeniul îmbunătăţirii sănătăţii
bazată pe principiile corecției endogene a bio-rezonanței corpului cu feedback biologic.

Există două metode unice
de feedback electromagnetic și sonor
implementat în dispozitivul NEOGEN.
PRECOMANDĂ ACUM
Precomanda se face în limita stocului disponibil și se va plăti un avans.
neogen by biomedis romania

Cum te ajută neogen

HOMEOSTAZA

Susține în mod constant homeostazia fiziologică și imunitatea.

POWER UP

Oferă „powerup” organismului - energie externă și rezerve fiziologice.

REGENERARE

Oferă regenerare - refacerea integrității celulelor și lansează procesele de întinerire.

RECUPERARE

Ameliorează cursul oricărei boli și accelerează procesul de recuperare.

HOLISTIC

Restabilește funcțiile tuturor sistemelor și organelor.

COGNITIV

Restabilește funcția nervoasă superioară, memoria, procesele de gândire, starea emoțională și psihologică.
UTILIZAȚI NEOGEN PENTRU ORICE
BOLI LA ORICE VÂRSTĂ

Feedback ELECTROMAGNETIC

Tehnologiile NEOGEN
COMANDĂ ACUM

MOD 1

Tehnologii neogen feedback electromagnetic
NEOGEN emite către organism un semnal electromagnetic cu spectru ultra larg. Semnalul trece strat cu strat și este reflectat de toate sistemele și organele - piele, mușchi, oase, lichid cefalorahidian, organe interne, cortexul creierului. Semnalul reflectat este primit de un receptor special din aparatul Neogen și este demodulat. În acest fel, dispozitivul „aude” toate procesele fiziologice din organism – cum se mișcă eritrocitele de-a lungul canalelor sanguine, cum bate inima, cum curge sângele, vă aude respirația, activitatea neuronilor, tot ce se întâmplă în interiorul acestuia. Corpul Dvs. Semnalul procesat demodulat este îmbunătățit și este trimis în organism. Lanțul de feedback biologic este închis. În corp pornec mecanismele de chimiotaxie și se normalizează procesele biochimice ale activității celulare. Se dezvoltă reacțiile fiziologice și biochimice, opuse celor care apar în timpul stresului.

Feedback audio vocal

Tehnologiile NEOGEN
COMANDĂ ACUM

MOD 2

Tehnologii neogen feedback audio vocal
Vocea este strâns legată de starea fiziologică și emoțională a unui om. La fel cum ochii sunt oglinda sufletului, vocea este o reflectare a sănătății. Totul este legat în organism, parametrii vocii depind de starea sistemului nervos, care organizează munca tuturor organelor într-un întreg proces care este cea mai complexă acțiune psihofizică.
NEOGEN citește parametrii vocali la momentul respectiv sau pronunția unei persoane și trimite semnalul înapoi sub formă de semnal electromagnetic cu spectru extins modulat. Aceasta duce la rezonanță stocastică în organism. Ca urmare, se modifică valorile sistemului nervos central și vegetativ. Modificările encefalogramei cerebrale sunt fixe.
Ar trebui puse intenții pozitive în textul pronunțat – rugăciune, afirmare, dorește-ți sănătate, fericire. Aplicarea NEOGEN în modul de feedback sonor vocal ar trebui limitată în momentul emoțiilor puternic negative, cum ar fi furia, iritația, frica severă. Scopul final al simbiozei dintre dispozitiv și om este obținerea unei astfel de stări care să reflecte intenția pusă în sunetul pronunțat. Prin aplicarea corectă a NEOGEN în modul de feedback sonor vocal se îmbunătățesc stările fiziologice și emoționale ale unui om.

Ce spun specialiștii în Biorezonanță despre noul NEOGEN

Specialist biorezonanta constantin

Constantin S.

Am testat dispozitivul NEOGEN deja de 3 luni. Sunt uimit de tehnologie. Pot spune că utilizatorii care vor avea acest dispozitiv vor avea o superputere de a-și putea torealiza viața la un nivel superior sub toate aspectele. Încearcă și tu NEOGEN și vei avea o superputere! Sunt recunoscător dezvoltatorului nostru Sabukhi Sharifov pentru realizarea noilor tehnologii de care oamenii au atât de mult nevoie!
Elena zelenskaia

Elena Zelenskaia

Am aplicat proba de patru luni. Simt foarte puternic că am mai multă energie. Voi explica cum funcționează dispozitivul: NEOGEN citește toți parametrii corpului, procesează semnalul și îl trimite înapoi pentru a elimina problemele detectate și pentru a armoniza organismul prin eliminarea disfuncționalităților tuturor sistemelor de reglare și activarea proceselor de autoreglare . Cu cât folosesc mai mult NEOGEN, cu atât sunt mai convinsă că tehnologia funcționează perfect! Cred că toată lumea ar trebui să aibă NEOGEN și le doresc tuturor să aibă propriile lor rezultate incredibile!
Specialist biorezonanta natalia sheveleva

Natalia S.

Modificarea terapiei endogene implementate în NEOGEN este o capacitate complet nouă în îmbunătățirea sănătății. Este evident pentru mine că restabilirea sănătății cu ajutorul NEOGEN va fi mai rapidă și mai eficientă. Aparatul activează rezervele organismului, alimentează corpul cu energie, întinerește corpul la nivel celular. Combinația dintre terapia exogenă a lui Trinity și terapia endogenă a lui NEOGEN vom putea primi rezultate uimitoare. Sunt sigură că vom auzi de multe rezultate uimitoare. Așteptăm ca NEOGEN să fie disponibil spre vânzare!
Specialist biorezonanta Tatiana Serdyuk

Tatiana S.

Sunt atât de emoționată! Am așteptat atât de mult noul dispozitiv! Terapia endogenă este ceva ce ne lipsea. Și nu este doar terapie endogenă, ci și fără contact cu tehnologii complet noi. În fiecare zi testăm corpul nostru să fie puternic, o mulțime de factori externi și tremurături interne ne afectează corpul, organismul se dezechilibrează și se îmbolnăvește. NEOGEN ne va susține zilnic homeostazia, adică procesul de autoreglare al organismului. Prin aceasta nu se folosește nimic străin de organism. Nu așteptați și nu ezitați, luați-l și folosiți-l!
PRECOMANDĂ ACUM

PRECOMANDĂ NEOGEN ACUM

Până pe 30 Septembrie 2023 poți profita de un preț special de 3299 RON În loc de 3999 RON
Reducere de 700 RON
PRECOMANDĂ ACUM
suncogenvelopecartsmartphonerocketredouploadthumbs-up
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram